Az ORSZÁGOS TERRIER KLUB, mint a World Cynologic-Hunting -Sports Alliance nevű WCHSA rövidítésű nemzetközi kinológiai szövetség magyar tagjának a Magyar Kutyások Szövetségének a tagja.

2023. szeptember 16-án szombaton

  • a Happy Dog Kutyaiskola területén 1103 Budapest, Hangár u. 2, reggel 10 órától MINDEN EBFAJTÁT-és FAJTANÉLKÜLI kutyát MAGÁBAN FOGLALÓ KUTYAKIÁLLÍTÁST RENDEZ.
  • A SPECIAL KLUBGYŐZTES 2023 cím kiadására jogosult fajták felsorolása a III. pontban található
  • A KIÁLLÍTÁSON TENYÉSZSZEMLE , B.TÖRZSKÖNYVEZÉS , KONFIRMÁCIÓ ELŐRE JELENTKEZÉS ALAPJÁN:
  • NEVEZÉSI HATÁRIDŐK:

Első nevezési határidő: 2023. augusztus 17.
Második nevezési határidő: 2023. szeptember 6.

Módosult az OTK alapszabálya, miután a Magyar Kutyások Szövetsége 2022. március 01.-én tagsági viszonyt létrehozó szerződést kötött a World Cynologic-Hunting -Sports Alliance nevű WCHSA rövidítésű nemzetközi kinológiai szövetséggel, így az MKSZ tagszervezetei a saját alapszabályukat a WCHSA szabályzataihoz igazították.

Az egyéb módosult szabályzatok és események megtekinthetők az MKSZ honlapján https://www.mksz-1987.hu/ és az OTK honlapján https://otkweb1.extra.hu/ ahol letölthetők tenyésztéssel, törzskönyvezéssel, tagsági viszonnyal, kapcsolatos és más hasznos információk.

Kísérjék figyelemmel az MKSZ https://www.facebook.com/groups/576954906041765 facebook oldalát is ahol az MKSZ és tagszervezetei, valamint szerződött partnerei rendezvényei nyomon követhetők.

Kedves Tagtársak , Kiállítók , Érdeklődők !

A Magyar Kutyások Szövetsége új elnöke Dr. Kárpáti Magdolna Ildikó az MKSZ https://www.mksz-1987.hu/ honlapján a HÍREK” rovatban ismertetőt tett közzé a megújuló MKSZ már elfogadott szabályzatairól és ígéretet tett a honlap folyamatos fejlesztésére, hogy az érintettek lehetőleg naprakészek legyenek az MKSZ és tagszervezetei életéről és tevékenységéről.

Egyelőre az érintettek számára legfontosabb három már elfogadott szabályzat, az MKSZ Alapszabály, a tenyésztésre és törzskönyvezésre vonatkozó szabályozás és a kiállítási szabályzat került közzétételre

Kérlek olvassátok el az anyagot és kísérjétek figyelemmel az MKSZ honlapot.

https://www.mksz-1987.hu/hu/news/item:Ismerd-meg-az-MKSZ-alapszabalyat-es-egyeb-szabalyzatait

 https://www.mksz-1987.hu/hu/documents/

Frissítve lett az alombejelentő űrlap a Letölthető nyomtatványok között!

 

BIS Lista letölthető innen: http://otkweb1.extra.hu/index.php/otk-bemutatkozas/letolheto-nyomatvanyok-es-dokumentumok/altalanos-dokumentumok.html?download=53:2021-evi-bis-lista

Az ORSZÁGOS TERRIER KLUB 2021. szeptember 18-án szombaton Happy Dog Kutyaiskola területén 1103 Budapest, Hangár u. 2, reggel 10 órától MINDEN EBFAJTÁT-és FAJTANÉLKÜLI kutyát MAGÁBAN FOGLALÓ KUTYAKIÁLLÍTÁST RENDEZ .

További információk itt vagy a Klubinfón belül a Letölthető nyomtatványok menüpontban otk-2021-09-18-kiállitás infók néven!: 

http://otkweb1.extra.hu/index.php/otk-bemutatkozas/letolheto-nyomatvanyok-es-dokumentumok/altalanos-dokumentumok.html?download=48:otk-2021-09-18-kiallitas-infok&start=20

 

Letölthető a Törzskönyvezés menüpont alatt.

A 2020 szeptember 06-i CAC- KLUB kiállítás BIS listája az ÉV KUTYÁJA 2020 versenyben önmagában igazolja az eredményt.

Letölthető nyomtatványok menüpontban elérhető a lista!